Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  1. Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» θεωρεί πολύ σημαντική την ασφάλεια και διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης. Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο [αναφορά όλων των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγετε, πχ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, email, κτλ.] σας σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας.

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

  2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ

    2.1 Συνολικές Πληροφορίες: Από κοινού με εμπορικούς οργανισμούς συγκεντρώνονται πληροφορίες για την παρακολούθηση της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Στη διαδικασία αυτή ΔΕΝ συλλέγονται αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα. Κατά κανόνα, συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών και το αρχικό όνομα τομέα του Παροχέα Υπηρεσιών Internet. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την κατανόηση της χρήσης που κάνει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας και μπορούν να μοιραστούν με άλλες εταιρείες ή και με άλλα τρίτα μέρη.

   2.2. Προσωπικά Δεδομένα: Στις περιπτώσεις όπου ζητείται να γίνει εγγραφή προκειμένου να υπάρχει δικαίωμα πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπληρώνεται μια on-line φόρμα αίτησης, όπου αναφέρονται προσωπικά δεδομένα, όπως είναι το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η χώρα διαμονής και άλλες πληροφορίες, οι οποίες υποβάλλονται εκουσίως ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής και χρησιμοποιούνται προς αποστολή ανακοινώσεων, ενημέρωσης κυκλοφορίας νέων προϊόντων και εκδηλώσεων της «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» και των επιχειρηματικών συνεργατών της «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.», που αποστέλλονται στους Χρήστες ηλεκτρονικά. Οι Χρήστες μπορούν να ζητήσουν την τροποποίηση των στοιχείων αυτών καθώς και να επιλέξουν τη διαγραφή τους, ώστε να μην λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα από την «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.», επικοινωνώντας οποιαδήποτε στιγμή μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@e-domus.gr .

   2.3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών αποθηκεύονται σε ασφαλή διακομιστή που προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης και τείχος ασφαλείας (firewall). Η εταιρεία διαθέτει πολιτικές ασφαλείας οι οποίες έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν, όσο το δυνατό περισσότερο, την ασφάλεια και την ακεραιότητα όλων των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών.  Ωστόσο, παρόλο που η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» λαμβάνει όλα τα λογικώς αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των Χρηστών, οι Χρήστες αποδέχονται ότι η ασφάλεια καμίας διαδικτυακής μετάδοσης δεδομένων δεν είναι απολύτως εγγυημένη ως προς την πρόσβαση από ανεπιθύνητους παραλήπτες και ότι δεν θα αποδώσουν ευθύνες στην «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας, εκτός εάν αυτή οφείλεται σε βαρεία αμέλεια της «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.».

   2.4. ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» δύναται να τηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των Χρηστών, τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση της μέσω της ιστοσελίδας www.e-domus.gr. Στην περίπτωση αυτή, αποδέκτες των στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ της «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» και Χρήστη συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι τρίτοι, οι οποίοι συνεργάζονται με την «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» για την παροχή των σχετικών με το αρχείο υπηρεσιών και έχουν αναλάβει συμβατικώς υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.»  δεν αποκαλύπτει ούτε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών. Εάν η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.»αποκτηθεί με οποιονδήποτε τρόπο (μεταβίβαση, συγχώνευση, απορρόφηση κ.ά.) από άλλο νομικό πρόσωπο, οι πληροφορίες των Χρηστών δύνανται να διατεθούν στο νέο νομικό πρόσωπο. Ωστόσο, το νέο νομικό πρόσωπο υποχρεούται να συμφωνήσει στην προστασία της εμπιστευτικότητας των προσωπικών πληροφοριών των Χρηστών, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική εχεμύθειας. Οι Χρήστες διατηρούν τα δικαιώματα των άρθρων 11 και 13 του Ν.2472/1997. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κάθε Χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» και να ζητήσει τη διόρθωση των τυχόν σφαλμάτων χωρίς καμία χρέωση.

   2.5. ΧΡΗΣΗ COOKIES

Tα Cookies είναι μικρά αρχεία που αποστέλλονται από το λογισμικό διαχείρισης της ιστοσελίδας και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή των Χρηστών. Ορισμένες φορές δημιουργούνται και μεταφέρονται με την πρώτη εγγραφή στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του υπολογιστή και την επαναλαμβανόμενη πρόσβαση στην ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται να γίνει σύνδεση, επιταχύνοντας την πρόσβαση στην ιστοσελίδα και τις πληροφορίες που επιθυμεί να δει ο Χρήστης. Η πλειονότητα των web browsers αποδέχεται cookies, αλλά μπορεί με την αλλαγή των ρυθμίσεων του browser να μην επιτρέπεται η μεταφορά.

   2.6. ΠΑΙΔΙΑ

Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων (όπως είναι οι επενδυτές και τα άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.») Η εταιρεία δεν συγκεντρώνει ούτε προτίθεται να συγκεντρώσει πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά. Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» ζητά από όσους είναι κάτω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) ετών να μην προχωρήσουν σε καταχώρηση των προσωπικών τους στοιχείων και να ζητήσουν από ενηλίκους να προβούν στις απαιτούμενες διαδικασίες.

   2.7. ΑΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συγκεντρώνει και/ή λαμβάνει με σκοπό την αποφυγή της παράνομης δραστηριότητας ή των δραστηριοτήτων εκείνων που απειλούν το δίκτυό της ή θέτουν σε κίνδυνο την παροχή της ιστοσελίδας.

   2.8. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.» και οι συνεργάτες της είναι ανοιχτοί σε ανατροφοδότηση και ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική εχεμύθειας, στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@e-domus.gr .