Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 
Αν η επιστροφή οφείλετε σε ελαττωματικό προϊόν ή λάθους αποστολής από την εταιρεία μας, τα προϊόντα θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
 
Για την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 211 770 1110 ή μέσω e-mail στο sales@e-domus.gr αναφέροντας ημερομηνία και αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της άνω προθεσμίας.
 
Η επιστροφή των χρηματών σας θα γίνετε αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας.
 
  1. Αν η πληρωμή  έχει γίνει με κάρτα μέσω τραπέζης , το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα που έχετε χρεωθεί,
  2. Αν είναι αντικαταβολή, με την αποστολη ενός email σας θα χρειαστούμε το ΙΒΑΝ του Τραπεζικού σας Λογαριασμού, το όνομα της τράπεζας και τον Δικαιούχο,  και η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί εντος 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος .
 
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.