Στο e-Domus.gr μπορείτε να επιλέξετε 3 τρόπους πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας :

α) πληρωμή με αντικαταβολή
β) πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών
γ) πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της e-Domus.gr

Αντικαταβολή

Πληρώνετε στην Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή στην Μεταφορική Εταιρεία κατά την παράδοση του δέματος χωρίς κόστος αντικαταβολής.

Σε αγορές άνω των 300€, για να σας αποσταλούν με αντικαταβολή, πρέπει να κατατεθεί το 30% του ποσού της παραγγελίας σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης με FAX  ή email ώστε να  προχωρήσει η επεξεργασία και αποστολή των εμπορευμάτων.

Σημείωση: Στις περιοχές Άνδρος, Αίγινα, Αλόνησος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Γαλατάς Τροιζηνίας, Θάσος, Ζάκυνθος, Ικαρία, Ιθάκη, Ίος, Κύθνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κέα, Κύθηρα, Κάλυμνος, Κίμωλος, Κουφονήσια, Λέρος, Λευκάδα, Λήμνος, Μήλος, Μύκονος Νάξος, Παξοί, Πάρος, Αντίπαρος, Πόρος, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος, Σύρος, Σπέτσες, Σύμη, Τήλος, και Ύδρα, αν οι αποστολές λόγο μεγάλου όγκου πραγματοποιηθούν με Μεταφορική εταιρεία, δεν θα γίνετε δεκτή η αντικαταβολή αλλά μόνο με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμών μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (VISA, MasterCard, Maestro, American Express & Diners) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Alpha e-Commerce. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Alpha Bank. Η Α.ΠΟΡΙΧΗΣ  Ε.Ε. σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και κατά συνέπεια δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας έχοντας μαζί την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σ΄ αυτή την περίπτωση (δηλ.πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Πληρωμή με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Α.ΠΟΡΙΧΗΣ  Ε.Ε. – e-Domus.gr . Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε με Fax στο 211 770 26 60 το καταθετήριο της Τράπεζας ή με mail στο sales@e-domus.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Alpha Bank:
IBAN: GR53 0140 2740 2740 0200 2005 280
Δικαιούχος : Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR67 0172 1170 0051 1702 0569 479
Δικαιούχος : Α.ΠΟΡΙΧΗΣ Ε.Ε.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό στους παραπάνω λογαριασμούς.


Η παραγγελία σας αποστέλλεται ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε ζητήσει και ενημερώνεστε για την ημερομηνία αποστολής αυτών κατά την  ολοκλήρωση αυτής. Παραδόσεις παραγγελιών δεν γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες.